U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Alles over Paradizia badmode

Paradizia is het paradepaardje van AZULA. In 2010 haalden wij het merk, dat toen net bestond, naar Nederland en Europa. Daar zijn we best trots op. Het merk viel ons op doordat het de flair, de kleuren en de sensualiteit van Zuid Amerika vertaalt naar badmode die draagbaar en betaalbaar is.

In tegenstelling tot andere, vergelijkbare merken, blijven de prijzen voor Paradizia bikini's nog steeds gemiddeld onder de € 150,- per stuk. Best veel geld natuurlijk, maar in onze ogen is de kwaliteit erg goed en is de prijs absoluut niet te hoog voor echte designer badmode van deze kwaliteit.

Omdat het een echt latin merk is, wordt er vooral ontworpen voor de lichaamsverhoudingen zoals die zijn in Zuid Amerika. Kortom, kleine, tengere vrouwen. Daardoor vallen badpakken en monokini's zeker niet lang uit en moeten we soms een Paradizia maat L, ommaten naar een Nederlandse maat 38. Wat zo prettig is bij AZULA; als je bij ons kiest voor een maat 38 dan krijg je ook echt een Nederlandse maat 38, ookal is het een latin "L".

Wat Paradizia bijzonder maakt is dat zij vrijwel al hun badmode combineren met bijpassende tunieken, jurken, schoenen en tassen. Je kan daarmee een prachtige look creëren en de verschillende items natuurlijk ook los van elkaar combineren met jeans, een hippe top of onder een stoer jasje.

Ook voor de kleine fashionista's maakt Paradizia geweldige badmode. De maat gaat maar tot ongeveer 146, maar wij vinden de collectie voor meisjes zooo leuk. En hoe cute is het als mama en dochter in matching badmode lopen van Paradizia? 


 

Sneak preview Paradizia 2015!

 

Officiële video van de Paradizia Majestic 2014 collectie

 

Officiële video van de Paradizia Euphoria 2013 collectie

 

Officiële video van de Paradizia Siren in Love 2012 collectie

 

Officiële video van de Paradizia Safari 2011 collectie