U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Over AZULA

Online bikini boutique sinds 2010

AZULA badmode online

Al sinds 2010 biedt AZULA online een prachtige badmode collectie voor dames. Onze collectie stellen wij elk jaar met zorg samen uit voornamelijk latijns amerikaanse merken. We houden namelijk van kleur, vernieuwing en vrouwelijke vormen.

Draag jij ook graag een bijzondere bikini? Dan houd jij vast van mode en loop je graag voor op de trends. Je weet wat je mooi vindt en hoe je je figuur het beste laat uitkomen. Jij bent jezelf, je bent uniek en je draagt graag badmode die helemaal past bij jou. Exclusief en extravert, dat is wat jouw bikini mag zijn.
AZULA is al sinds 2010 dé online shop voor exclusieve en kleurrijke badmode met latin flair.

AZULA haalde al vele badmode merken als eerste naar Nederland. Wij hebben nu eenmaal een neusje voor trends. Andere shops nemen de merken wel over, maar het is ónze kracht om merken te ontdekken en trends te zetten.

Azula voelt feilloos aan welke trends opduiken in andere werelddelen en we zorgen dat wij die trends en merken als eerste kunnen aanbieden. Zo vonden wij onder meer Maaji, Paradizia, Aguaclara en OndadeMar en waren deze merken vervolgens als eerste online te koop bij AZULA. Andere winkels en shops volgen dan al snel natuurlijk, maar je mag van ons verwachten dat we blijven komen met nieuwe merken én nieuwe trends. 

Wij Nederlandse vrouwen moeten toch uit meer kunnen kiezen dan simpel zwart en saai donkerblauw. En er moet toch iets frivolers zijn dan de grote bikinibroek zonder dat het ordinair wordt? Dat is de gedachte achter AZULA's missie en de reden om de prachtige, maar nog relatief onbekende zuid amerikaanse badmode merken naar Nederland te halen. En ja, onze bikini's zijn wat duurder, maar de kwaliteit en designs maken dat helemaal waar. Azula wil de Nederlandse vrouwen kleurrijke en luxe badmode bieden. Badmode die de vrolijkheid en vrijheid van de zomer uitstraalt. En waarin de persoonlijkheid en sensualiteit van vrouwen tot hun recht komen.

"Een online winkel staat persoonlijke service en klantvriendelijkheid niet in de weg".

Natuurlijk is het een fabeltje dat je alleen in een stenen winkel goed geholpen kunt worden. AZULA geeft graag advies. Het is immers onze missie om jou een prachtige, perfect passende bikini te laten vinden. Daarom beoordelen we elke bikini op basis van Nederlandse maatvoering, om te voorkomen dat een zuid amerikaanse L bij het passen een Nederlandse maat 36 blijkt te zijn. Als je bij ons een maat 38 bestelt dan bestel je ook echt een Nederlandse maat 38.

Maar hoe moet dat dan met passen?  Nou gewoon, dat doe je lekker thuis. Voor je eigen spiegel. Elke vrouw ziet zelf heel goed wat wel en niet past en welk bikinimodel het mooiste is bij het eigen figuur. Jij moet je er lekker in voelen en je bent het meest eerlijk én kritisch in je eigen huis. Ruilen of terugsturen, daar doen we niet moeilijk over.  En weet je het gewoon niet helemaal zeker? Vraag ons om raad. Na ruim 10 jaar badmode-ervaring weten we meestal precies het juiste advies te geven.

 ...................................

Bibi Schel
Eigenaar AZULA