U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Hoe houd je badmode zo lang mogelijk mooi?

Garantie

Voor schade door onzorgvuldig dragen, wassen en drogen kunnen wij niet garant staan. Deze schade is herkenbaar door verkleuring, ‘vlekkerig en doorzichtig’ worden van de stof, verlies aan rekbaarheid, ophalen en pillen. Onze badmode wordt gemaakt van hoogwaardige stoffen en zal bij gebruik volgens onze adviezen meerdere seizoenen meegaan.   

Sommige artikelen zijn versierd met kraaltjes, pailletjes of andere tere toevoegingen. Controleer bij ontvangst van je bestelling altijd of alle versierselen er voldoende stevig aan zitten en of er niets ontbreekt. Als later deze versieringen tijdens gebruik loslaten dan is dat te wijten aan het gebruik. Een rijk versierde bikini is natuurlijk erg mooi, maar ook minder geschikt voor het echte zwemwerk. We raden dergelijke bikini’s niet aan als je graag van glijbanen gaat, sport op het strand of aan watersport doet. Kies dan voor een model zonder opgestikte versieringen. Die zijn tenslotte ook heel mooi.

Fabrikage fouten zijn natuurlijk onze zorg. Zorg dat je binnen de zichttermijn van je bestelling per -email aan ons meldt dat de geleverde artikelen beschadigd of incompleet zijn. Je kunt in dat geval je artikel gewoon ruilen of je geld terug ontvangen. 

Mocht er ondanks een goede verzorging en voorzichtig gebruik een schade aan je artikel zijn ontstaan dan kun je dit bij ons melden via de contact pagina. Als we vermoeden dat er inderdaad sprake is van een productie-fout, dan mag je het artikel, na overleg, retoursturen en zullen wij proberen het artikel alsnog te leveren of bieden we een vergoeding aan.

Lees hier over hoe je jouw badmode het beste kunt wassen en verzorgen