U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Azula Bikini Boutique

Bikini 's en exclusieve badmode online van luxe merken met latin flair.

 • Paradizia 2016 badmode collectie Gypsy Voyage

  Paradizia werd al in 2010 door AZULA naar Europa gehaald. Nog steeds een van onze favoriete merken. De Gyspy Voyage collectie van 2016 is vooral heel vrouwelijk en stijlvol.

  Daar waar de eerste collecties zich vooral richtten op jonge vrouwen tot 25 jaar kiest het merk nu duidelijk voor verbreding van de doelgroep. De zeer chique designs, afwerking met strass, pailletten en kralen en de steeds zachtere lycra stoffen verraden een merk dat volwassen is geworden.

  Zoals altijd kan elke serie van de Paradizia collectie worden gecombineerd met een tuniek, blouse, vestje of een ander kledingstuk waarmee je je strandoufit direct omtovert tot een stijlvolle look om mee te loungen, lunchen of feesten.

  AZULA heeft de grootste online collectie van Paradizia in Nederland en West Europa.

  Shop hier

 • Maaji 2016. Voorjaarscollectie Rhapsodie Road

  Maaji voorjaar 2016 collectie Rhapsodie Road

  Vanaf nu (oktober 2015) is de nieuwe collectie van Maaji verkrijgbaar. De modellen druppelen langzaam binnen. En hoe leuk zijn ze!
  Groen en blauw voeren de boventoon. Frisse kleuren dus.
  En natuurlijk kunnen top en broekje apart van elkaar worden besteld. Heb je dus een top maat 38 en een broekje maat 36 nodig? Geen probleem meer.

  Wist je dat de badmode van Maaji vrijwel altijd aan twee kanten te dragen is?
  De andere kant heeft een totaal andere kleurstelling of patroon. Een verrassing waardoor je twee bikinis koopt voor de prijs van een.

  Over de jaren is Maaji een bekend merk geworden in Europa. Azula verkocht het merk als eerste in Nederland, omdat wij meteen al zagen dat dit merk de harten van West Europese vrouwen zou veroveren. Dankzij de groei van de Europese markt heeft Maaji allerlei veranderingen doorgevoerd in haar collecties. Zo zijn de tops tegenwoordig verkrijgbaar met zachte vullingen en is de snit van de broekjes breder geworden. De smalle snit is ook nog verkrijgbaar, maar we merken dat wij hier toch liever de billen wat meer bedekken.

  Niet te veel, want AZULA probeert al jaren het smallere broekje te promoten. Nee, niet perse de string, maar wel een broekje met een net iets smallere bedekking; de 'latin cut'. Hierdoor lijken je billen namelijk kleiner en ronder. Dat flatteert eigenlijk ieder paar billen.

  De Maaji collectie van het voorjaar 2016 belooft ons een prachtige, vrolijke zomer. Zijn jullie er al klaar voor?

  1605MT_MB-FRONT-ZOOM Maaji Crop top bikini Lace Valley
  crop-top-bikini-Maaji-Sapphire-Surfer Crop top bikini Sapphire surfer
  monokini-Maaji-On-The-Road Monokini van Maaji On the Road
  strandbroek-Maaji-Pacific-Highway Strandbroek Maaji Pacific Highway

  Maaji-Azure-Highway-Triangel-Bikini

 • Designer badmode van Paradizia 2016 - SAMBIL

  De nieuwe badmode collectie van Paradizia is geshowd tijdens de grote fashion shows. 'Sambil' is kleurrijk, vrouwelijk en vurig.

  Precies zoals AZULA al had gespot, zien we veel natuurprints, slangeprints en afrikaanse kleurstellingen terug in de nieuwste creaties van Paradizia.

  Verschillende modellen zagen we juist weer in de zachte modekleuren van 2016. Zacht-groen, zacht turquoise, zacht-paars en een mix daarvan.

  Natuurlijk wordt elke bikini of badpak volledig afgestyled met een tuniek, jurk, schoenen en/of tas. En hoe cool! Nu kun je zelfs afstylen met een knappe man aan je zijde. Want voor het eerst is er een herenlijn toegevoegd aan de collectie. Natuurlijk zijn de prints en kleuren afgestemd op wat mannen graag dragen, maar samen met de bijpassende bikini ben je een prachtig setje op het strand.

  Voor de kleine meisjes was er al langer een aparte collectie, die AZULA aanbiedt in de 'mijn mama en ik' collectie. Bikinis voor dochter en mama, bijpassend, maar natuurlijk niet hetzelfde model.

  Wij verwachten de nieuwe collectie eind dit jaar al te ontvangen. Al veel eerder is deze te zien in onze preview. Je kunt vanaf dat moment de nieuwste modellen reserveren, zonder verplichting. Zodra de eerste levering binnenkomt houden we jouw maat apart en krijg je bericht om de order daadwerkelijk te plaatsen. Zo ben jij verzekerd van jouw favoriete bikini voor 2016. Want sommige modellen raken in de eerste weken al uitverkocht!

 • Hoe blijft badmode het langst mooi?

4 artikel(en)