U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Maaji 2016. Voorjaarscollectie Rhapsodie Road

Maaji voorjaar 2016 collectie Rhapsodie Road

Vanaf nu (oktober 2015) is de nieuwe collectie van Maaji verkrijgbaar. De modellen druppelen langzaam binnen. En hoe leuk zijn ze!
Groen en blauw voeren de boventoon. Frisse kleuren dus.
En natuurlijk kunnen top en broekje apart van elkaar worden besteld. Heb je dus een top maat 38 en een broekje maat 36 nodig? Geen probleem meer.

Wist je dat de badmode van Maaji vrijwel altijd aan twee kanten te dragen is?
De andere kant heeft een totaal andere kleurstelling of patroon. Een verrassing waardoor je twee bikinis koopt voor de prijs van een.

Over de jaren is Maaji een bekend merk geworden in Europa. Azula verkocht het merk als eerste in Nederland, omdat wij meteen al zagen dat dit merk de harten van West Europese vrouwen zou veroveren. Dankzij de groei van de Europese markt heeft Maaji allerlei veranderingen doorgevoerd in haar collecties. Zo zijn de tops tegenwoordig verkrijgbaar met zachte vullingen en is de snit van de broekjes breder geworden. De smalle snit is ook nog verkrijgbaar, maar we merken dat wij hier toch liever de billen wat meer bedekken.

Niet te veel, want AZULA probeert al jaren het smallere broekje te promoten. Nee, niet perse de string, maar wel een broekje met een net iets smallere bedekking; de 'latin cut'. Hierdoor lijken je billen namelijk kleiner en ronder. Dat flatteert eigenlijk ieder paar billen.

De Maaji collectie van het voorjaar 2016 belooft ons een prachtige, vrolijke zomer. Zijn jullie er al klaar voor?

1605MT_MB-FRONT-ZOOM Maaji Crop top bikini Lace Valley
crop-top-bikini-Maaji-Sapphire-Surfer Crop top bikini Sapphire surfer
monokini-Maaji-On-The-Road Monokini van Maaji On the Road
strandbroek-Maaji-Pacific-Highway Strandbroek Maaji Pacific Highway

Maaji-Azure-Highway-Triangel-Bikini