U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Designer badmode van Paradizia 2016 - SAMBIL

De nieuwe badmode collectie van Paradizia is geshowd tijdens de grote fashion shows. 'Sambil' is kleurrijk, vrouwelijk en vurig.

Precies zoals AZULA al had gespot, zien we veel natuurprints, slangeprints en afrikaanse kleurstellingen terug in de nieuwste creaties van Paradizia.

Verschillende modellen zagen we juist weer in de zachte modekleuren van 2016. Zacht-groen, zacht turquoise, zacht-paars en een mix daarvan.

Natuurlijk wordt elke bikini of badpak volledig afgestyled met een tuniek, jurk, schoenen en/of tas. En hoe cool! Nu kun je zelfs afstylen met een knappe man aan je zijde. Want voor het eerst is er een herenlijn toegevoegd aan de collectie. Natuurlijk zijn de prints en kleuren afgestemd op wat mannen graag dragen, maar samen met de bijpassende bikini ben je een prachtig setje op het strand.

Voor de kleine meisjes was er al langer een aparte collectie, die AZULA aanbiedt in de 'mijn mama en ik' collectie. Bikinis voor dochter en mama, bijpassend, maar natuurlijk niet hetzelfde model.

Wij verwachten de nieuwe collectie eind dit jaar al te ontvangen. Al veel eerder is deze te zien in onze preview. Je kunt vanaf dat moment de nieuwste modellen reserveren, zonder verplichting. Zodra de eerste levering binnenkomt houden we jouw maat apart en krijg je bericht om de order daadwerkelijk te plaatsen. Zo ben jij verzekerd van jouw favoriete bikini voor 2016. Want sommige modellen raken in de eerste weken al uitverkocht!