U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Bikini merken en designers met latin flair.

Paradizia badmode

Paradizia

Sensuele badmode uit Zuid Amerika. Exclusief en trendsettend.  

AZULA introduceerde dit merk in 2010 in Nederland én Europa. Wij bieden de complete collecties, deels uit eigen voorraad en deels op nabestelling.

Paradizia werd eerst nog vergeleken met Agua Bendita, maar inmiddels heeft dit merk volledig haar eigen stijl ontwikkeld. Paradizia staat voor kleurrijke, sensuele badmode. Sexy, maar niet ordinair. Deze badmode is altijd opvallend en vernieuwend van snit of materiaalgebruik. Het merk gelooft in de 'total look' waarbij badmode, strandmode en accessoires elkaar versterken tot één totale look.

Ook voor onze kleine zeemeerminnen tot 10 jaar. Soms zelfs in combinatie met een versie voor moeder en dochter. Zie onze speciale 'mijn mamka en ik' collectie.

Alle badmode is gevoerd en de triangeltops zijn voorzien van zachte voorgevormde vullingen (vanaf de 2013 collectie).De broekjes hebben meestal een latin/brazilian snit. Laat gerust een beetje bil zien. Dat kleedt af en het staat echt iedereen!

Wij corrigeren de maten van Paradizia naar Nederlandse confectiematen. Je hoeft dus niet groter te bestellen omdat dit merk altijd kleiner valt. Daar hebben wij al rekening mee gehouden. De cupmaten verschillen een beetje per model, maar van de kleine maten passen de cups bij maat A en B en van de grote bij maat B en C. Per model wordt het duidelijk vermeld.

Alle badmode wordt geleverd in een eigen tasje. Leuk om je bikini in te bewaren of mee te nemen op vakantie.

Ga hier naar de Paradizia pagina met daarop video's van catwalks, 'the making of' en meer. 

 

maaji badmode

Maaji

Bohemian badmode en beachfashion voor dames en meisjes tot 12 jaar. 

AZULA haalde dit merk in 2010 als eerste naar Nederland. Heeel bijzonder, de meeste bikini's zijn tweezijdig te dragen. Twee stuks voor de prijs van één dus.

Maaji slaagt er bij elke collectie weer in om met nieuwe kleurthema's en verhalende dessins, inspirerende badmode te creëeren. Maaji is niet zelden de eerste om met een nieuwe snit te komen. Gewaagde nieuwe manieren van knopen, strikken, snijden en verbinden. Maaji badmode is gemaakt voor vrouwen met een eigen smaak. Zij dragen niet graag wat alle anderen dragen. Maar zij willen ook niet persé opvallen door extravagante badmode. Gewoon maar heel bijzonder dus.

De pasvorm van Maaji is dankzij hun verovering van de Europese markt aangepast aan onze wensen. Hun broekjes zijn dus geen latin of brazilian broekjes. Het zijn broekjes met een latin tot volledige bedekking. De tops zijn geschikt voor cupmaat A tm D. Dat is voor elk model anders en wordt door ons duidelijk aangegeven.

Maaji ontwerpt ook voor meisjes tot ongeveer 12 jaar. En laten we ook niet vergeten dat zij niet alleen razend mooie badmode ontwerpen maar ook tassen, jurken, tunieken, sandalen en andere strandmode.

 

 

 

phax badmode

Phax

Latin luxe badmode met een Europese pasvorm. 

Phax is al langer in Europa te koop en daardoor heeft dit merk haar pasvorm en modellen al wat meer aangepast aan onze 'pasvorm' en maatvoering. Phax badmode gaat vaak tm maat 42, in tegenstelling tot de meeste latin merken die niet verder gaan dan maat 40. 

Phax maakt ook badmode voor meisjes en tieners. Soms kopen we die series in, maar niet altijd.

De tops zijn vrijwel altijd voorzien van (uitneembare) vullingen. De cupmaten lopen van cup A naar cup D. Per model geven we aan wat de pasvorm is.

Phax heeft een eigen strandmode merk 'Maria Bonita' waarvan we regelmatig de leukste modellen aanbieden. Betaalbaar en va goede kwaliteit.  

 

 

 

 

 

Cyell badmode

Cyell

Vertrouwde Hollandse pasvorm in warme latin kleuren.

Cyell heeft eigenlijk geen introductie nodig. Het oer-hollandse merk heeft in Nederland een goede naam gekregen dankzij de fijne pasvorm en mooie kwaliteit. Het heeft de aandacht van AZULA getrokken vanwege het stevige kleurgebruik. Niks geen veilige kleuren, maar heldere kleuren zoals wij juist van de latin merken gewend zijn.

Natuurlijk mogen we niet vergeten dat Cyell ook strandmode maakt.

De tops worden gemaakt op cupmaat en de broekjes hebben in vergelijking met de latin merken een ruime bedekking aan de achterzijde.

 

 

 

 

 

 

 

  

SAHA designer badmode

Saha

Moderne latin badmode met een Europese pasvorm.

Saha maakt al jaren de mooiste badmode met een geheel eigen stijl. Zij combineren de frivole latin snit met moderne prints en een vertrouwde Europese pasvorm. Exclusieve badmode met een duidelijke signatuur.

Kwalitatief hoogstaand en zeker nog geen massa merk in Europa.