U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Welke soorten bikini broekjes zijn er eigenlijk?

AZULA heeft het latin broekje jaren geleden naar Nederland gehaald. En hoewel veel Hollandse vrouwen maar moeilijk te overtuigen zijn heeft gelukkig ook een groot aantal vrouwen ontdekt dat we gelijk hebben.

Als we zeggen dat mider stof ook echt zorgt voor minder grote billen, dan is dat echt waar. Een grote bilpartij verstoppen onder een flinke short of volledig bedekkende slip zorgt er juist voor dat deze de aandacht trekt en groter lijkt dan ze is. Natuurlijk is er niks mis met pronte billen, met vrouwelijke rondingen en zelfs niets met lieve putjes....wij vinden dat billen gezien mogen worden. Groot, klein, rond, plat, smal en breed. Alle billen verdienen een mooi bikini broekje waarin ze gezien mogen worden. Welk broekje past bij jouw billen en bij jouw stijl? Dat ontdek je hieronder.

Bij Azula kennen we verschillende soorten broekjes. Van heel klein tot heel gewoon. In Europa zijn we de bikinibroekjes met volledige bedekking gewend. Maar in Zuid Amerika, waar veel van onze badmode vandaan komt, kennen ze heel veel andere soorten broekjes.

SHOP HIER DIRECT OP BASIS VAN HET SOORT BIKINI BROEKJE

 

Bij Azula gebruiken wij de volgende namen en beschrijvingen voor de verschillende soorten broekjes:

Normale bedekking (Full coverage, volledige of ruime bedekking) 

volledig bedekkend bikini broekjeIn Europa zijn we bikini broekjes gewend die feitelijk de hele bil bedekken.
Hoewel veel vrouwen dit broekje vooral als heel veilig en 'bedekkend' ervaren om hun (in hun ogen te grote) billen achter te verstoppen maakt een 'grote broek' je billen optisch alleen maar opvallender en groter. En er zijn zoveel mooie en frivolere alternatieven. Zie hieronder en probeer ook eens wat anders! 

 Cheeky

cheeky bikini broekjeEen cheeky bikini broekje is eigenlijk een normaal broekje, maar aan de onderkant van de billen is het broekje net wat smaller. Je ziet daardoor wat meer bil aan de onderkant van de slip. Een subtiel verschil, maar met een groot effect. Het broekje lijkt meteen wat zomerser, wat kleiner en dus ook je billen lijken kleiner en ronder.

Zorg wel dat je snel afleert om steeds je broekje weer naar beneden te trekken over je billen heen. Het hoort echt zo te zitten en het staat je prachtig.
 

Latin (Brazilian)

latin bikini brazilian broekjeEen latin bikini broekje (ook wel het brazilian bikini broekje genoemd) is in zijn geheel wat smaller aan de achterzijde. En nee, het is zeker geen string. Het broekje bedekt duidelijk wat minder bil dan we gewend zijn, maar je hebt zeker meer broekje dan bij een string. Deze vorm flatteert vrijwel alle billen. Kleine billen krijgen wat extra aandacht en ronding, grote billen lijken wat kleiner en stelen de show, maar uiteindelijk zorgt dit broekje voor een vrouwelijke look en flink wat draaiende hoofden.
 

 

String (ook semi-string)

semi string bikini broekjeTja, en toch voorspellen we de terugkomst van de string. Dit ultra smalle broekje verdween van de stranden door het ordinaire imago dat het had gekregen...maar dit broekje is weer terug aan het komen in het modebeeld. Juist gecombineerd met een stijlvolle bikini en print. Voor dit broekje moet je in onze ogen wel goed gevormde billen hebben. Groot of klein, dat maakt niet uit, maar wel rond en stevig. Ben je gezegend met ronde strakke billen? Wacht dan niet te lang en probeer de string gewoon weer eens uit. Je wordt prachtig bruin en je zult vele bewonderende blikken mogen ontvangen.

 

Hipster

hipster bikini broekjeEen hipster broekje zegt niets over de bedekking, maar over de hoogte van de tailleband. Als het broekje opvallend laag op de heupen valt dan spreken we over een hipster. Vaak zien we short-achtige hipsters en oogt een hipster vooral sportief. De trends wijzen nu in de richting van een steeds hogere tailleband. De hipster heeft jaren het modebeeld bepaalt, maar wij voorspellen de terugkeer van de hoge broekjes met hoog uitgesneden pijpjes. Net zoals in de jaren 80. En de hipster??? Die zal gewoon blijven, maar dan op een nieuwe manier.
 


Scrunchy

scrunch bikiniEen typische trend die is overgewaaid uit Zuid Amerika is het scrunched broekje. Een scrunched bikini broekje heeft een aangeregen achterpand. In het midden van het achterpand is de stof gerimpeld waardoor je niet meer één grote bilpartij ziet, maar twee smallere billen. Hierdoor zien je billen er veel vrouwelijker uit en kleiner. Waarom dan niet alle bikini broekjes scrunchy zijn? Wij zeggen gewoon dat de scrunchy bikini thuis hoort in elke kledingkast en koffer.