U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Badmode 2014.

Bekijk nu al de eerste informatie over de badmode trends van 2015

 

SCRUNCH BROEKJES

In de jaren '60 kenden we dit ook al. De broekjes met een aangeregen, gerimpeld achterpand. Het effect wat je hiermee bereikt is dat het broekje echt twee afzonderlijke billen volgt in plaats van één grote bilpartij. En je snapt het vast wel. Dan lijkt alles kleiner en fijner. Het is charmanter, pittiger en vooral vrouwelijker.
Het aangeregen achterpand is te combineren met elk soort broekje; strikslips, hipsters, strings en zelf de hoge broekjes bij meisjes bikini's.

Scrunchy flatteert zowel grote als kleine billen. En het maakt platte billen wat ronder. Kortom, waarom maken ze niet alle broekjes scrunchy?

Shop onze scrunchy bikini's

Scrunch bikini trend

 

LOVELY, LACEY, & LINGERIE

Kant in badmode? Dat hoort toch bij lingerie? We zien in 2014 een hele duidelijke invloed van lingerie in badmode. Natuurlijk zal badmode qua stofkeuze altijd anders zijn, simpelweg, omdat je er in moet kunnen zwemmen. Maar we zien toch heel duidelijke lingerie kenmerken terug zoals, kant, biesjes, aangezette beugels, bustiers en zelfs cross-overs.

Shop onze kant en lingerie bikini's

kanten badmode trend

 

EXOTIC GLAM

De verbinding tussen exotische folklore en badmode is al decennia lang een veelgebruikt thema. Maar elk jaar zien we toch dat er binnen dat thema sprake is van doorontwikkeling. Afgelopen badmode collecties kenden het folklore thema met de ruwe, pure materialen en vormen. Het komend badmode jaar zien we dat deze trend juist met rijke versieringen en glamoureuze designs komt.

Etnische prints, folkloristische motieven, exotische bloemen, veren en dierenprints worden afgewerkt met luxe en soms zelfs high tech details. We zien vooral heel veel glitters en rijke versieringen.

Exotic Glam bikini's in 2014 bij AZULA

Shop onze glam en luxe bikini's

glitter en glam badmode

 

BAROCOCO

Een heerlijk overdadige trend die misschien wel haaks staat op de voorgaande. Denk aan cupcakes, aan ruches, kantjes en randjes. Deze sprookjesachtige badmode is vaak pastelkleurig of met veel roze. In deze zoete bikini deze trend ben je de lolita van het strand en zal iedereen meteen jouw vrolijke karakter weerspiegeld zien in wat je draagt.

Shop onze romantische bikini's

romantische badmode

(Niets uit deze tekst mag gekopieerd of overgenomen worden op bijvoorbeeld drukwerk of een website zonder toestemming van Azula. Copyright Azula 2014.)