U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Badmode 2017 trends en nieuws

Groen

We zien in de zomer van 2017 net als in 2016 heel veel groen. Zowel effen als in levendige jungle en dieren patronen.

 

bustier bikini groen designer 2017

 

 

 

 

 

 

 


 

Licht

Lichtgevende organismen zijn de inspiratie voor deze trend. Die zien we terug in reflecterende en lichtgevende materialen. Ook hoge contrasten in prints die de indruk geven dat er sprake is van lichtschijn...we zijn erg benieuwd naar de nieuwe materialen die in deze trend zullen worden gebruikt.
 

Retro van de toekomst

bikini trend retro 2017

Dat de 70's al 2 jaar een inspiratie zijn voor de mode wisten we al, maar voor de badmode verwachten we dat deze trend op zijn hoogtepunt zal zijn. Sterker nog, we gaan nog een beetje verder terug in de tijd en zullen ook wat elementen van de 60's terug gaan zien in de badmode voor 2017. Vrolijke kleuren in geometrische, moderne patronen voeren de boventoon.Liefst gebruik in geweven of geknoopte materialen...we zijn benieuwd!
 

 

 

 Romantisch handwerk

romantische badmode 2017

De hoge bikini taille slips, soms zelfs net verbonden aan het topje, corrigerende voering, grote stippen...alles komt weer terug, maar dan in de materialen en met de mogelijkheden van onze huidige, moderne tijd.

Een jaarlijks terugkerende trend is natuurlijk 'romantiek'. Voor 2017 verwachten we badmode in zachte pastels. Maar dit keer in handgeschilderde partonen. Letterlijk pastelschilderingen als print en hele zachte, vloeiende materialen. 

 

 

 

 

 

Athleisure

athleisure badmode trend 2017

De sportieve trend met de croptops en fitness gerelateerde ontwerpen zet stevig door in 2017. Sportbadpakken zijn hot! Net als de surfstyle rashguards en korte topjes met of zonder mouwtjes.

Gecombineerd met een sexy look, de onschuldige lolita look of echt sportief. We zien alle combinaties rond dit thema terugkomen.

Kies gerust een keer voor een bikini met mouwtjes. Iedereen heeft van die dagen dat de schouders echt wel even mogen herstellen van te veel zon. Een hele dag 

    

High leg

We voorspelden het vorig jaar al......de hoog uitgesneden pijpjes komen terug! De baywatch-look maakt daarmee zijn herintrede op de stranden. Voorlopig zien we deze trend vooral bij de badpakken, maar ook voor de bikini's zien we dat de pijpjes al weer iets omhoog komen. Dat betekent dat je goed moet bijbruinen om de witte strepen van de lage broekjes van de afgelopen jaren netjes weg te werken, voordat je het strand opstapt. 

 

Over the shoulder

Daar waar de tops in 2016 nog voorzichtig van de schouders afgleden zijn de off-shoulder tops van 2017 duidelijk off-shoulder.
Natuurlijk moet er onder de top nog wel een bandeau zitten met goede steun, maar in principe kun je prachtig bruin worden met deze top.
Sterker nog, draag m als top bij je korte jeans of hight waist shorts. Fashionable!